zondag 12 december 2010

2 x Fender Stratocaster (Custom shop) met '69 elementen.

zondag 12 december 2010

Aangeboden: 2 x Fender Stratocaster (Custom shop) met '69 elementen. Prijs: € 400,00

Te koop wegens inkrimpen verzameling:

1e:
Fender Stratocaster Sonic Blue uit de Custom Shop met originele '69 elementen. Dus het echte Jimi Hendrix geluid!!! In de brugpositie heb ik een originele Gibson T490 (Les Paul) humbucker laten plaatsen.
Ik weet dat dit vloeken in de kerk is... Maar het geeft wel een waanzinnig geluid en maakt de gitaar veelzijdig. Dus van echte Hendrix tot vette Rock tot Romantic... Aan de gitaar ligt het niet.
Hij is afgesteld op .009
Vraagprijs is 450,- of een aannemelijk bod.

2e:
Fender Stratocaster Black. Dit betreft een Japans exemplaar uit de jaren '80. Een heerlijke gitaar met een prachtig blues geluid. In de brugpositie heb ik een Alnico Pro I SSL 6 Pick-up laten plaatsen. Het element waar Stevie Ray Vaughan mee speelde. Dus deze gitaar is zeker ook geschikt voor het nodige scheurwerk en Rockwerk. Hij is niet moedersmooiste meer maar technisch goed onderhouden.
Hij is afgesteld op .010
Vraagprijs is maar 350,- (dit gezien zijn gebruikte staat) of een aannemelijk bod.

3e:
JazzBass... Dit is een oud beestje waarvan ik niet eens zeker weet of dit een originele Fender betreft. Hij komt in ieder geval uit de '70s. Hij is zwaar, de snaren zijn oud en hij kraakt op de potmeters.
Voor iemand die kan solderen kan er een hele leuke goedkope basgitaar aan over houden.
Vraagprijs: 125,- of een aannemelijk bod. (Is inmiddels verkocht).

Zie ook mijn andere advertentie voor bijvoorbeeld een Korg AX1500G effectenbank (nieuw in doos met gebruiksaanwijzing en adapter) voor maar 100,-.....

meer info


0 reacties: