dinsdag 24 mei 2011

Compl set: Cort G200 Black met 20 watt animal versterk

dinsdag 24 mei 2011

Aangeboden: Compl set: Cort G200 Black met 20 watt animal versterk Prijs: € 160,00

Als nieuw: Cort G200 Black, compleet met veelzijdige 20 watt Animal versterker, gitaarkabel, lesboek gitaar "leren spelen" en plectrum.
Set is vrijwel niet gebruikt en de gitaar is onlangs voorzien van nieuwe snaren.


Cort G200 Black: Cort is één van de grootste gitaarproducenten. Ze maken de gitaren in Indonesie (dus geen Chinese prul) en Cort maakt in diezelfde fabriek ook de betere gitaren voor Ibanez en Squier! Eigenlijk geen toevoeging nodig, Kenners weten genoeg. De naam Cort staat garant voor kwaliteit.

De gitaar is voorzien van maar liefst 3 single coils. De Cort heeft daarbij een vijfstandenschakelaar voor een breed muzieksegment. Verder is de hals verstelbaar en is deze Cort voorzien van een zeer goede brug en stemelementen waardoor hij bijna niet ontstemt. Er zit een goede tremelo op en deze is eraf te schroeven.
Het een echt scheurijzer!

Animal 20 watt Versterker: Versterker met veel mogelijkheden. De versterker heeft twee kanalen: clean sound channel en een distortion (Gain) channel voor het betere scheurwerk. In de clean sound heeft hij een actieve equalizer voor bass, treble en middle. De gain stand is ideaal, dit zorgt voor een lekkere elektrische gitaarsound. Het switschen tussen de twee kanalen gaat met 1 eenvoudige druk op de knop.
Tot slot: Gelukkig voor de buren zit er een aansluiting voor een koptelefoon op.

Bij de set zit een goede gitaarkabel, lesboek om gitaar te leren spelen en een plectrum.

Dit is een kwaliteitsset en ideaal voor de starter die "iets" meer wil dan het standaard startersetje.
Koopje dus!!!

(Versturen is mogelijk, kosten en risico koper. Versturen kost 20,-)
meer info


0 reacties: