zondag 29 mei 2011

Fender TC-90 Thinline Telecaster

zondag 29 mei 2011

Aangeboden: Fender TC-90 Thinline Telecaster Prijs: € 400,00

Te koop wegens overcompleet:

Fender TC-90 Thinline telecaster uit 2004.

Een geweldige gitaar voor jazz en blues. Klinkt heel vintage en warm door de hollow body en de Seymour Duncan SP90-1NRWRP vintage P90 (neck) en SP-90 3B Custom P90 (bridge) pickups. Hij heeft een 3way switch, master volume en tone.

Wat deze gitaar zo speciaal maakt is de brug. Dit is exact de zelfde brug als een les paul model wat er voor zorgt dat deze gitaar mega sustain geeft, en er voor zorgt dat hij perfect gestemt blijft. Ik heb dit op geen enkele andere Fender teruggevonden.

Nog iets speciaals: de neck zit vast, geen bolt-on dus als de andere telecaster, wat de sustain nog meer ten goede komt. De hals is erg dun, super snel en speelt soepel met 22 medium-jumbo frets.

Verder is hij heel erg mooi afgewerkt en gemaakt in Korea. De kenners zullen weten dat dit een van de mooiere en beter afgewerkte gitaren zijn. Geweldig mooi afgelakt. De foto's spreken voor zich.

De gitaar heeft wat 4 kleine krasjes op de achterkant, verder geen beschadigingen.

Vragen, meer foto's, interesse en een keer komen spelen? Ik weet zeker dat je verliefd wordt op het geluid en de looks. Graag mailen, dan maken we een afspraak! Onder de 400 gaat hij niet weg, graag dan ook geen onzinbiedingen.

Fender TC-90 Thinline Electric Guitar Features:*Body: semi-hollow ash
Neck: set maple neck
Number of frets: 22 medium-jumbo frets
Scale length: 25-1/2"
Abalone dot position inlays
Hardware: smoked chrome
Bridge: Adjusto-Matic with anchored-tailpiece
Pickups: Seymour Duncan: SP90-1NRWRP vintage P90 (neck), SP-90 3B Custom
P90 (bridge)
Pickup switching: 3-Way
Controls: master volume, master tone
meer info


0 reacties: