vrijdag 31 augustus 2012

Gibson ES 335 uit 1994 Antique Natural nitrocellulose lak

vrijdag 31 augustus 2012

Aangeboden: Gibson ES 335 uit 1994 Antique Natural nitrocellulose lak Prijs: Bieden

Deze Gibson, model ES-335 uit 1994 is afgewerkt in een wonderbaarlijk mooi Antique Natural (Blonde) nitrocellulose lak .Hij is in een mint conditie op alle vlakken.
Het is zeker een van de mooiste 335's ever. De vroege jaren 90 zijn fenomenaal en zijn zeker de moeite waard als investering , Dit omdat de nieuwe Antique Natural lang niet kan concurreren op het gebied van look, feel en toon. de nerf is super helder en de afwerking is prachtig. De hardware heeft een natuurlijke patina die eruit ziet alsof hij uit 1958 komt. Hij heeft geen play-wear daar hij altijd zeer voorzichtig bespeeld is. Het gevoel van het spelen is meteen optimaal en comfortabel. Een uitstekend voorbeeld van de nu legendarische kwaliteit van de Gibson's uit de vroege jaren 90 : De Frets zijn in uitstekende staat en dat ondanks zijn jaren... Hals is slank toelopend. Hij klinkt ongelooflijk voor blues, rock en jazz en heeft die wezenlijke veelzijdigheid waar de 335's bekend om staan.
Ook is hij uitgerust met een zoet klinkende set van Classic '57 PAF. Deze gitaar is trouwens volledig origineel en is bijna perfect op een paar bijna onzichtbare krasjes op de rug . Geen breuken , deuken of onverwachte problemen en hij werkt zonder statische storing of ruis. De hals is recht en speelt perfect met een lage, comfortabele actie. Geen gezoem of niets storends maar wel een knallend geluid .
De bruine originele Gibson koffer is inclusief en in dezelfde staat . Ik wl deze indien gewenst ook wel brengen tot bij u. Ruilvoorstellen mits opleg kunnen overwogen worden . Mijn nummer 0032/497.21.25.83 en ik woon in Genk op 20 km van Maastricht. Let op , ik verkoop veel liever dus geen flauwe voorstellen aub …
meer info


0 reacties: