donderdag 17 november 2011

Ibanez sz 520 qm gab

donderdag 17 november 2011

Aangeboden: Ibanez sz 520 qm gab Prijs: € 325,00

Ibanez elektrische gitaar SZ520QM

Verschillende dingen overdonderen je meteen wanneer je voor het eerst speelt op de SZ520. De hals is een droom - en mist een grote hiel. De staggered, string-through design ringen met veel sustain.
De body is erg mooi in balans en is van gemiddeld gewicht. De toets is comfortabel.
De nek op de SZ520 is bijna ideaal voor akkoord spelers, shredders, en schuif het spelen. Het slaat een mooie, middelgrote breedte balans tegen slechts een diep genoeg "C"-vorm om een ​​greep op te krijgen als je op en neer de nek.De nek heeft een mooie, harde, gladde afwerking.De nek-to-body mee is super op dit instrument –
De hak-minder voelt fantastisch als je fladderd rond boven de 14e fret.De body balans is aardig in de buurt van uitstekend.Na het spelen van de SZ voor enkele uren, heb je niet het gevoel dat je moeite hebt met een weerbarstige dier. Het voelt gewoon goed ,gewicht is medium in het spectrum.De toets, string-spacing, en de fret grootte een interessante combinatie - bijna uniek in vergelijking met mening van de andere fabrikant op gaan spelen. De toets is subtiel anders dan de meeste andere instrumenten die er zijn. Voor degenen die bekend zijn met Fenders: het is dunner dan een Strat en breder dan een Tele - zeer vergelijkbaar met de prachtige en onderschat Fender TC-90. .De Ibanez SZ520QM (QM staat voor "quilted maple" cap) is een high-feature gitaar gemaakt in Korea. Het heeft een prachtige quilted maple cap op een warm en medium-dik mahonie body. De tuners zijn OK, de nek inlay is mooi De afwerking van de gitaar is diep en glanzend.
De hak-minder nek-functie is het vermelden waard weer. Voel het zelf - de meeste mensen zal absoluut love it.
De binding is licht-room, en is uitstekend gedaan.
De Duncan / Ibanez open-gezicht humbuckers zijn een extra mooie feature. Ze slaan een mooi evenwicht tussen de mogelijkheid om een ​​sterkere, meer assertief muziek af te spelen - en muziek, dat is marginaal warmer maken.
De string-end design is string through. De gespreide reeks gaten zijn van verschillende lengtes van de brug en de zadels.
In tegenstelling tot veel snaar-throughs, is er geen staartstuk - de snaren direct feed van de brug naar de gaten in het lichaam.
De Gibraltar III brug maakt intonatie een vrij gemakkelijke taak, en is volledig buzz-vrij. Het is stud gemonteerd op de top van de gitaar, dus veel van het geluid dat afkomstig is via de brug komt erg mooi in de gitaar lichaam.
Hij heeft tonnen sustain .De pickups en elektronica zijn clean en ruisvrij. De SZ is een goede crossover gitaar - van hardere muziek naar classic rock.
Komt met gigbag.
meer info


0 reacties: