zondag 27 mei 2012

Pirate Custom Guitars - al voor 199 euro in elke uitvoering

zondag 27 mei 2012

Aangeboden: Pirate Custom Guitars - al voor 199 euro in elke uitvoering Prijs: € 199,00

Ach, je kunt natuurlijk je kop in het zand steken en blijven gaan voor het eggie. Maar niet iedereen wil dat en vooral, kan dat, er zijn hordes volksstammen die met moeite een 300/400 euro kunnen uittrekken voor het kopen van een goede gitaar, en dan toch nog een prima kwaliteit willen hebben om hun kunnen te tonen!


Wij helpen een handje door jullie voor te stellen aan de gitaren die wij aanbieden, rechtsstreeks vanuit een van de beste fabrieken in China, DE fabriek die bekend staat als OEM supplier voor een aantal grote namen. Misschien speel je al wel op zo een gitaar. Dan ben je dus bekend met de kwaliteit.


Kom eerst eens naar de website die hieronder genoemd is.


Weet dat het 3e Youtube filmpje van de Australische Gitarist David Goodland op een gemoderniseerde Chinees is gedaan. Hij heeft daar Seymour Duncan pickups op gezet.


Wij doen dat dus niet, wij zetten op onze gitaren, die via ons gaan, de Warman Pickups! Vinden wij nog beter maar vooral, zijn een stuk goedkoper.


Wat wij OOK niet doen is onze gitaren laten komen met een logo van een bekend merk. Wij zetten daar een eigen logo op of leveren op verzoek zonder logo. In feite kun je ons vergelijken met het aanbieden van een merk zoals ooit ook Tokai en Fernandez deden.
meer info


0 reacties: