woensdag 11 juli 2012

Zeldzame Gibson Les Paul deluxe 1980 Cherry Burst

woensdag 11 juli 2012

Aangeboden: Zeldzame Gibson Les Paul deluxe 1980 Cherry Burst Prijs: € 1.999,99

Hier een prachtige gitaar die ik nog niet lang in mijn bezit heb. Het betreft een Gibson Les Paul Deluxe uit het jaar 1980 in de zeldzame Chery Burst uitvoering. De gitaar is (na de tuners) volledig origineel en nooit herlakt en met originele mini humbuckers en heeft daarom nog zijn volledige waarde. De gitaar ziet er wel naar uit dat ze uit 1980 komt, gewoon goed gebruikt.

Zelf gekozen wegens interesse maar door geldgebrek nu helaas toch verplicht te verkopen. Dit betekent niet dat de gitaar voor zomaar weinig geld weggaat.

Op dit moment zijn er 2 van deze gitaren te krijgen op internet waarvan 1 op marktplaats (herlakt!!) en 1 andere originele: http://www.gbase.com/gear/gibson-les-paul-deluxe-1980-ch
erry-sunburst


Dit is een speciale gitaar en de verzamelaar weet wel wat deze waard is. Mijn richtprijs ligt rond de 2000 euro maar mail maar een bod/voorstel en we komen er wel uit. (Geen Ruil)

U kunt mij bellen of mailen voor vragen of foto's over de gitaar verder kunt u altijd vrijblijvend langskomen om de gitaar te testen.

De gitaar is op dit moment goed bespeelbaar en heeft ook nog lang geen grote beurt nodig en bevat een oude originele Gibson flightcase.
meer info


0 reacties: