zondag 28 augustus 2011

Variax 600

zondag 28 augustus 2011

Aangeboden: Variax 600 Prijs: € 385,00

Wegens omstandigheden een vrijwel onbespeelde en nagenoeg nieuwe Line 6 Variax 600 gitaar. De luxe Custom Line6 soft case, XPS voetschakelaar/voedingsbox, Planet Waves TRS kabel alsmede Nederlands-tallige handleidingen zijn inclusief.


De Variax 600 is voorzien van de gepatenteerde Line 6-modelingtechnologie en kan dus tal van bekende elektrische en akoestische gitaren simuleren zelfs andere snaarinstrumenten, zoals een resonator, een elektrische sitar en een banjo, zijn van de partij. Onder de gemodelleerde instrumenten vind je elektrische solidbodies, semi-akoestische en jazzgitaren met singlecoil- en humbucker-elementen, plus verschillende akoestische 6- en 12-strings. De Variax 600 is bedoeld voor professionele gitaristen, die een instrument zoeken dat de flexibiliteit van technologisch vernuft paart aan een gitaar die zich op een traditionele manier laat bedienen. Uiteraard ook z eer geschikt voor non-profs:)
.
Bovendien kan de Variax 600 in het digitale domein op een Vetta II versterker of een POD XT Live van Line 6 worden aangesloten. Dit laat o.m. toe de sounds van de Variax te combineren met de versterker- en speakermodellen van de Vetta II of POD XT Live en gekozen instellingen op te slaan. Middels de voetschakelaar kan je dan willekeurige gitaar-/versterker-/speaker-/effectcombinatie kiezen. De Variax 600 ondersteunt bovendien Variax Workbench.


Sound demo's:
http://www.youtube.com/watch?v=yUrkI2ZF6lg
http://www.youtube.com/watch?v=kB4IJZfCgOE&feature=relat
ed


Dit is een hergebruikte advertentie.
meer info


0 reacties: