dinsdag 25 oktober 2011

Epiphone Les Paul Custom Prophecy

dinsdag 25 oktober 2011

Aangeboden: Epiphone Les Paul Custom Prophecy Prijs: Bieden

Mooie Epiphone Les Paul Custom Prophecy, in nieuwstaat, gaat de deur uit in verband met andere gitaren. Er is hoogstens een paar uur op deze gitaar gespeeld, er zitten dan ook geen krassen of andere beschadigingen op.

Deze Epiphone heeft een mooie volle en warme klank, mede door de unieke dirty finger elementen. Ook het fretboard is anders dan andere epiphone, ipv van puntjes zitten er hier een soort bliksemschichten op de frets.

De prophecy heeft een nieuwwaarde van 600 euro, maar deze gitaar is natuurlijk niet nieuw meer. Omdat de gitaar in zo'n goede staat verkeerd en nauwelijks bespeeld is is bieden mogelijk vanaf 250 euro.

Het is ook mogelijk om een rockbag erbij te kopen, ook deze is in nieuwstaat en hier komt 20 euro voor bij de prijs van de gitaar.

Beschrijving Rockpalace: "Epiphone Les Paul Custom GX Prophecy Black Cherry
Deze Epiphone Les Paul Custom GX uit de Prophecy serie slaat in als een bom. Dankzij de Amerikaanse Dirty Fingers elementen klinkt deze Epiphone net zo goed als een veel duurdere Amerikaanse Gibson. Ook bijzonder is het feit dat hij 24 in plaats van 22 frets heeft. Een prachtige gitaar met goudkleurige hardware en Black Cherry lak. "
meer info


0 reacties: