vrijdag 2 november 2012

Fender "Hot Rodded" St-62 Stratocaster

vrijdag 2 november 2012

Aangeboden: Fender "Hot Rodded" St-62 Stratocaster Prijs: Bieden

Te koop: Door inruil verkregen Fender "Hot Rodded" St-62 Stratocaster, Made In Japan, order made body (klant specifiek gemaakt en alleen voor de Japanse markt). Op de laatste foto is de gitaar in zijn originele staat te zien. De gitaar is in 2010 vanuit Japan naar Duitsland geëxporteerd. Helaas is de orginele hals door een Mustang (by Fender) neck vervangen (Niet te verwarren met een Fender Mustang neck), incl replacement decal. Frets zijn nog in zeer goede staat. Lage actie. Zwaar tremolo block. Zwarte hardware op de stemmech. na.
Origineel van Fender zijn de body, tremolo, input cover, strapbuttons, neckplate en YM-30 schakelaar. De slagplaat is een remake van het origineel. PU's komen uit een Squier. Potmeters zijn vervangen door nieuwe, en de strat is bedraad zoals hij uit de fabriek kwam (2x vol, 1x tone). Persoonlijk zou ik de gitaar bedraden als 1xvol 2xtone (Desgewenst pas ik het aan bij aanschaf).
Voorzien van een nieuwe set Fender .010 snaren.

Bij serieuze interesse kan ik een link mailen waar de gitaar toen deze net geïmporteerd was beschreven wordt.

De prijs is een vanaf prijs, een mail met een lager bod is verspilde moeite. (In)ruil pre-CBS Fender onderdelen bespreekbaar.

Zie ook mijn andere advertenties.
meer info


0 reacties: